DE BOOM DES LEVENS.

Posted on December 13, 2011 by Bryan Thomas    vertaald door Gabriele van Doorn

Gedurende ons hele leven denken we te weten wie we zijn om opeens te ontdekken dat we NIET zijn die we dachten te zijn!

Ons hele leven proberen we iemand te worden die belangrijk is terwijl het veel belangrijker is om te worden zoals God ons bedoeld heeft te worden.

We zijn ons hele leven bezig om dingen geregeld te krijgen terwijl we ons eigen leven daardoor ontregelen.

We werken ons hele leven eraan om anderen te laten zien hoeveel we weten en komen uiteindelijk tot het besef hoeveel we nooit gekend hebben, hoeveel we nog niet weten en hoeveel we nooit zullen weten totdat we voor de Schepper van dat alles staan.

We besteden ons hele leven eraan om geaccepteerd te worden, niet beseffend dat we altijd al volkomen acceptabel zijn geweest.

We willen ons hele leven geliefd zijn om wat we zijn, ons niet realiserend dat Degene die ons schiep altijd van ons houden zal om wat we wel en niet zijn.

We proberen ons hele leven onze donkere kant onder controle te houden in plaats van ons te richten controle te krijgen over onszelf.

We besteden ons hele leven eraan om vast te houden aan zaken die ons feitelijk beperken, niet beseffend dat vrijheid juist voortkomt uit zaken los te laten.

We werken ons hele leven om iets tot stand te brengen dat voor altijd blijft bestaan om uiteindelijk te beseffen dat wij degenen zijn die gevormd en ontwikkeld worden.

Dus, wie zijn wij? Waarom zijn wij op deze wereld? Wat is datgene dat wij leven noemen en hoe geven wij het vorm en beleven het? Tenslotte wat is belangrijk en wat niet? Wat is er verkeerd aan onze economie? Wat zit er verkeerd met onze regering? Wat gaat er fout met onze wereld? Wat is er fout aan ons? Wat is er goed met ons? Wat kunnen wij eraan doen? Wat kunnen we aan onszelf doen? Er is zoveel dat we niet weten.

Hoe verschillend zou ons leven worden als we, in plaats van iedere morgen wakker te worden om de wereld te tonen wat we allemaal weten, zouden ontwaken om het leven iedere dag te bekijken als een avontuur om te leren …. Met onze oren, ogen en geest wijd geopend in het besef dat wij van iedereen en iedere situatie iedere dag kunnen leren.

Zou het niet geweldig zijn om ons iedere dag te richten op het ontdekken van de waarheid en dat de waarheid ons vrij zal maken?

Er is zoveel waarheid iedere dag te ontdekken, een waarheid die alles wat onecht is in ons leven zal overwinnen

Er is zoveel verlichting om te beleven, verlichting dat alle donkerte in onze harten en ons leven kan verdrijven. Er is nog zoveel liefde om te ervaren en om aan anderen te geven. Er is nog zoveel in het leven te ontdekken en te beleven. Dus waar wachten we op?

Het afgelopen jaar is bijna voorbij en we staan op het punt om het nieuwe jaar binnen te gaan; vol met tegenstanden om te overwinnen en mogelijkheden om ons leven op te bouwen en onze wereld te veranderen. Omarm het leven met al zijn pijn en vreugde, gewond raken en weer genezen, teleurstellingen en ontdekkingen, verlies en liefde en alles wat er werkelijk toe doet!

Over resoundeffects

Mijn naam is Gabriele van Doorn, ik woon in Heerlen - Parkstad Z.Limburg. * mijn website is te vinden op: www.klank-kleur.nl/ * en U kunt me vinden op: http://nl.linkedin.com/in/gabrielevandoorn
Dit bericht werd geplaatst in Maatschappelijk en getagged met , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s