WANGEDROCHT EUROPA!

Wil de laatste Nederlander het licht uit doen en vooral niet vergeten de verwarming laag te zetten. Een dringend verzoek op de vooravond van onze definitieve kolonisatie door Brussel.

Ons Rechtssysteem is volledig uitgehold, onze Grondwet staat al zo ongeveer bij ’t stort dank zij artikel 91, de burgers worden volledig buiten spel gezet dank zij de absurde verhoging van de Griffiekosten en verregaande bevoegdheden op het gebied van arbeidsmarkt, pensioenen, uitkeringen en belastingen moeten worden overgeheveld naar Brussel.

Syb Wynia waarschuwt: “Het centraliseren en standaardiseren van economisch en fiscaal beleid in Brussel is politiek onwenselijk en economisch schadelijk.”

Er is in vrijwel geen enkel euroland politieke meerderheid hiervoor te vinden, omdat het uitsluiten van beleidsconcurrentie door het creëren van een Brusselse fiscale en economische eenheidsworst een oplossing is die potentieel erger is dan de kwaal.

In deze doet de PVV steeds meer denken aan de dwarsliggers uit het kleine Gallische dorpje dat zich consequent bleef verzetten tegen de Romeinse overheersers. Samen met de SP Neerlands hoop in bange dagen???

Want in de nacht van vrijdag op zaterdag afgelopen 9 december wordt er werkelijk in alle ernst gedebatteerd over een nieuw (onbevredigend) Europees verdrag, dat finaal tegen onze grondwet indruist. Het voorstel rammelt aan alle kanten en:
“Wat moet de Tweede Kamer met het vannacht in Brussel gesloten akkoord   doen? De suggestie dat het nieuwe verdrag geen zeggenschap van Nederland overdraagt aan Brussel, lijkt moeilijk vol te houden. De precieze tekst staat nog niet op papier, maar duidelijk is wel dat Brussel voortaan gaat bepalen of de Miljoenennota door de beugel kan.”           (Arendo Joustra in Elsevier)

In 2002 constateerde professor Tak al ‘dat de Nederlandse overheid bezig is af te glijden naar de rand van de georganiseerde misdaad’.  Professor Bob Smalhout bepleitte in zijn column al voor de toekomstige invoering van een Nieuw Paasfeest: om de bevochten bevrijding te vieren van  de ontsnapping aan het Juk, het gedrocht dat Europese eenwording heette.

Tijdens een ogenschijnlijk democratisch referendum zei Nederland NEE tegen een Europese Grondwet, een Europese staat met eigen vlag en volkslied. De Fransen hadden al eerder hiertegen een NON laten horen. De Ieren waren hetzelfde van plan, doch dit werd voortijdig in de kiem gesmoord……….. Hoezo democratisch, hoezo referendum.

Er kwam een verdrag van Lissabon voor terug, ietwat uitgekleed wat betreft vlag en volkslied maar voor de rest werd de mening van het volk aan de laars gelapt. In dit geval wordt die laars steeds bedreigender en roept vervelende associaties op.

Stel dat ik ooit miljoenen in de Lotto zou winnen, zou het dan mogelijk zijn om de politici aan te klagen voor deelname aan en betrokkenheid  bij een criminele organisatie?

Over resoundeffects

Mijn naam is Gabriele van Doorn, ik woon in Heerlen - Parkstad Z.Limburg. * mijn website is te vinden op: www.klank-kleur.nl/ * en U kunt me vinden op: http://nl.linkedin.com/in/gabrielevandoorn
Dit bericht werd geplaatst in Maatschappelijk en getagged met , , , , , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s