ZORGFRAUDE!!

We voelen ons allemaal al gevoelsmatig beduveld door de zorgverzekeringsmaatschappijen, maar komen veelal niet verder dan onderbuikgevoelens en -helaas voor velen- betalingsonmacht!

Drs. Oldenkamp heeft de feiten wel op een rijtje en weigert al jaren zijn zorgpremie te betalen en beroept zich op zijn zelfbeschikkingsrecht zoals dat in een VN-resolutie wordt gegarandeerd, maar door de farmaceutische industrie aan de laars wordt gelapt.

Hij noemt de boetes die het College van Zorgverzekeraars hem heeft opgelegd illegaal en volstrekt willekeurig, omdat het functioneren van het College in strijd is met de Trias Politica (Machtenscheiding) waarop onze wetgeving heet te zijn gebaseerd. Zijn wens is nu een precedent te scheppen en –indien mogelijk- een rechterlijke uitspraak (toetsing) mogelijk te maken en de landelijke media te bereiken.

Sommigen noemen zijn actie bizar en hem zelfs onverantwoordelijk met een gemis aan solidariteit. Maar hij heeft een punt: zorg kan goedkoper en is in sommige landen zelfs gratis. Voor ons schept hij de gelegenheid om onze stem te verheffen tegen de willekeur en de dwang van de overheid binnen onze schijndemocratie!!

Ondanks dat er –vooral via internet en regionale TV zender- ruime belangstelling is ontstaan voor zijn actie op Vrijdagmiddag 16 maart a.s. om 14.00 uur (bij zijn huis in Zeist ter gelegenheid van een executoriale verkoop)  zwijgen de media zijn excessieve actie dood, zoals meerdere belangrijke acties buiten het zicht van het grote publiek worden gehouden. Hierdoor krijg je ook steeds meer het gevoel dat bepaalde belanghebbenden wel degelijk censuur opleggen aan onze media. En dat maakt de poging om censuur op het internet via ACTA nog eens extra wrang!!

Zie het volgend Persbericht

ZORGELOOS GEZOND!

PSYCHOLOOG WEIGERT ZORGVERZEKERING!

De Zeister psycholoog Dr. Johan Oldenkamp weigert principieel om een zorgverzekering af te sluiten. Eén van zijn redenen is dat de Nederlandse zorgverzekeringswet in strijd is met een hoger liggende VN-resolutie, waarin het zelfbeschikkingsrecht, voortvloeiend uit het internationaal gewoonterecht, wordt bekrachtigd. Oldenkamp: “Ik zorg zelf voor mijn gezondheid, en daar heb ik geen verzekering voor nodig.” Hij gaat zelfs nog verder. Hij beweert namelijk dat mensen ziek worden van de zorg. De feiten ondersteunen zijn bewering. Uit de cijfers van het CBS blijkt inderdaad dat mensen steeds meer ziekteverschijnselen krijgen. Al in 2009 heeft hij hierover een boek geschreven, getiteld ‘Aanklacht tegen de overheid; Over het schenden van mensenrechten in Nederland’. Op zijn website Pateo.nl kan dit boek gratis worden gelezen.

Omdat Oldenkamp weigert om een zorgverzekering af te sluiten heeft het College van Zorgverzekeringen hem een boete opgelegd. Omdat hij ook weigert om die boete te betalen vindt op 16 maart a.s. vanaf 14:00 uur de executieverkoop plaats van zijn inboedel. Vanuit het hele land komen die vrijdagmiddag medestanders naar zijn woning aan de Nijenheim 1426. Oldenkamp grijpt deze excessieve machtsuitoefening aan om de belangen achter de zorgverzekeringswet te ontmaskeren. Het gaat hier namelijk helemaal niet om gezondheid, maar om geld. Daarom moeten mensen ook ieder jaar steeds meer betalen, voor steeds slechtere zorg.

Oldenkamp roept iedereen die ook ziek is van de zorg op om dan ook naar zijn woonadres te komen. Oldenkamp is al jaren zorgeloos gezond, en dat gunt hij iedereen.

(Dit persbericht is bedoeld voor de redacties van de mainstream media. Gelieve dit daartoe zoveel als mogelijk te verspreiden. Voor nadere informatie kan Johan Oldenkamp worden   gebeld op 06 1676 4494.)

HealingSoundMovement TV aflevering 12 Johan Oldenkamp  Daarop een uitgebreid interview met een onderzoeksjournalist van DuurzaamTV ! Deze TV-zender zal op 16 maart a.s. eveneens aanwezig zijn om het ‘feestje’ te filmen. Wel zelf uw snacks meenemen s.v.p.!

 

Over resoundeffects

Mijn naam is Gabriele van Doorn, ik woon in Heerlen - Parkstad Z.Limburg. * mijn website is te vinden op: www.klank-kleur.nl/ * en U kunt me vinden op: http://nl.linkedin.com/in/gabrielevandoorn
Dit bericht werd geplaatst in Maatschappelijk en getagged met , , , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s