CHEM-TRAILS!

Nachtmerrie of werkelijkheid?? Waarom wordt er dan zoveel energie gestoken in het ontkennen van Chemtrails, mensen gearresteerd en materiaal in beslag genomen??

Kunnen wij informatie over chemtrails negeren omdat ze worden afgedaan als samenzweringscomplotten?

Het valt zelfs gewone mensen over de hele wereld op dat we niet meer alleen contrails (condens strepen) waarnemen, maar daarnaast chemtrails en ook kan geen enkele regering meer ontkennen dat Geo-engineering een hoge vlucht genomen.

Intussen werd met behulp van bepaalde en (door de overheid) betaalde milieuactivisten een hoop flauwe kul, onjuiste informatie, verspreid over de opwarming van de aarde. Als u hier over begint na te denken, zult u zelf een hoop tegenstrijdigheden ontdekken in de informatie die door de overheid en aanverwante organisaties wordt verspreid.

Begonnen als een poging om het weer te beïnvloeden is het uitgegroeid tot een middel om mogelijk de overbevolking terug te dringen door virussen en bacteriën via de lucht te verspreiden. De Bijen zijn mogelijk al de eerste slachtoffers.

Maar de chemtrails bevatten ook een absurd hoge concentratie van aluminium, dat bij inademing over een langere periode neurologische schade aanricht en ons immuunsysteem aantast. Maar ook bevatten deze chemtrails hoge concentraties van barium, strontium en titanium; zware metalen, die een bedreiging zijn voor alle organische levensvormen.

Bezorgde burgers en oprechte milieubeschermers hebben op eigen kosten (Hemel)water en de lucht laten testen en onderzoeken met bovenstaande uitkomsten als resultaat.

Indien U echt iets meer wilt weten over het wel of niet, nachtmerrie of werkelijkheid omtrent chemtrails, bekijk dan de anderhalf durende video met Nederlandse ondertitels:

(!!! Chemtrails – NL ondertitel/subs) What In The World Are They Spraying? – Full Length

http://youtu.be/LeVK1gwjUhE

Steeds meer bewijzen zijn er over het fenomeen Chemtrails sporen in de lucht. Hoelang nog laten we dit toe? Inmiddels zijn er over de gehele wereld video’s, rapporten ,bewijzen, noem het maar op.  En nog steeds zwijgt de media….. zwijgt de politiek

Behalve in de rest van Europa en de VS wordt ook in Nederland gesproeid door vliegtuigen. Contrails blijven maximaal 20 minuten zichtbaar. Chemtrails waaieren uit en zijn lange tijd zichtbaar. De chemische stoffen zijn gevaarlijk voor de mens, flora en fauna.

De eigenschap van deze stoffen om het optimaal functioneren van van mensen te blokkeren, verstoren tevens de magnetische velden rondom de Aarde en zijn mede verantwoordelijk voor de uitzonderlijke weersveranderingen. De toename van bedreigende ziektes en aandoeningen aan long en luchtwegen, huidziektes, chronische vermoeidheid is voor het grootste deel te wijten aan het sproeien van barium, deeltjes aluminium en andere stoffen.

In 1995 zijn de eerste meldingen van dit fenomeen gedaan. De laatste maanden was het even rustig, maar het sproeien neemt weer toe. In Zwitserland stond er een berichtje over in de krant. In Nederland heeft nog geen enkele journalist er iets over durven publiceren. Hoogstens zijn enkele cynische stukje verschenen in de krant, om het bestaan te ontkennen en de onderzoekers belachelijk te maken. De organisatie Scepsis verleent de overheid in deze geweldige diensten en wordt daar waarschijnlijk florissant voor beloond.

Nu het sproeien weer toeneemt, is het zaak dit initiatief weer naar buiten te brengen. Het sproeien wordt gestuurd door onderdelen van geheime diensten. Waarom doet het Parlement en de Regering hieraan mee en steunt ze dit sproeien en verbiedt ze het niet onmiddellijk? Waarom heeft geen enkel lid van het Parlement tot nu toe Kamervragen aan de regering gesteld? Let op, dit is GEEN complot theorie! Google het woord Chemtrails maar eens!

Inmiddels staan er meer dan 300 films op internet ………….
http://nl.youtube.com/view_play_list?p=1761D88055A8848C

 ………..en er komen er steeds meer bij zoals: http://zozeg.nl/discoveryvids.html

Bewijzen van Chemtrails, verzameld over de gehele wereld terwijl deze opnames zijn gemaakt door gewone mensen , maar ook door wetenschappers reporters etc, etc

Ook worden er verbanden gelegd met het uitsterven van de Bijen

http://nl.youtube.com/watch?v=8DGUs1GSiTU

Tevens zijn er video’s boven water gekomen dat zelfs NASA kinderen aan het bewerken is over deze materie

http://nl.youtube.com/watch?v=n9hLFzcBzCQ

Vraag uw regering hoe dit kan? Wat is er aan de hand? Hoe het kan dat de overheid blijft ontkennen en tegenwerken?
Ontkenning is bijna tot kunst verheven, maar al het verzamelde materiaal wordt wel zoveel mogelijk in beslag genomen en het blijft een feit.. dat we worden besproeid met iets dat onze gezondheid en ons immuunsysteem aantast!

bronnen: Tros Radar, Discoverychannel, Earth Matters enz….

Over resoundeffects

Mijn naam is Gabriele van Doorn, ik woon in Heerlen - Parkstad Z.Limburg. * mijn website is te vinden op: www.klank-kleur.nl/ * en U kunt me vinden op: http://nl.linkedin.com/in/gabrielevandoorn
Dit bericht werd geplaatst in Maatschappelijk en getagged met , , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

11 reacties op CHEM-TRAILS!

 1. Smithd384 zegt:

  I discovered your blog site on google and test a number of of your early posts. Proceed to keep up the excellent operate. I simply extra up your RSS feed to my MSN Information Reader. Looking for forward to reading extra from you in a while! ddkkekedagfbbgfb

 2. Johnk244 zegt:

  Good post. I study something more challenging on completely different blogs everyday. It is going to all the time be stimulating to learn content material from different writers and practice somewhat one thing from their store. I kfbbacfeccda

 3. Johne115 zegt:

  Enjoyed examining this, very good stuff, thankyou . While thou livest keep a good tongue in thy head. by William Shakespeare. deegkbfbecee

 4. Cordialement pour le partage de l’information avec nous sur soledadmorena.wordpress.com.

 5. Een boeiende dialoog is de prijs commentaar . Ik denk dat je nodig hebt om meer te schrijven over dit onderwerp , kan het niet een taboe onderwerp, maar meestal personen zijn niet genoeg om te praten over dergelijke onderwerpen. Naar de volgende. Cheers wens u veel succes !

 6. Dank u voor het maken van de oprechte poging om over dit spreken soledadmorena.wordpress.com . Ik voel me heel sterk over en wilt u meer lezen. Als je het goed , als je te bereiken extra uitgebreide wijsheid , kan je het erg inclusief extra artikelen vergelijkbaar met deze extra info? Het zal buitengewoon nuttig en behulpzaam voor mij en mijn vrienden . wat betreft

 7. Dank u voor het maken van de oprechte poging om te spreken over dit. Ik voel me heel sterk over en zou graag meer te lezen. Als het goed is, als je de extra uitgebreide wijsheid, kan je het erg inclusief extra artikelen die op deze lijkt met extra info? Het zal buitengewoon nuttig en behulpzaam voor mij en mijn vrienden.

 8. Niets tegen het artikel, maar ik het niet eens met een paar punten om wat extenct . Ik ben waarschijnlijk een minderheid wel , lol. Bedankt voor het delen het op soledadmorena.wordpress.com . groeten!

 9. de moeite waard om het te lezen. Ik vond het erg informatief want ik heb onderzoek gedaan de laatste tijd veel over praktische zaken, zoals je praat over …

  • Allereerst excuses voor de late reactie, waarvoor mijn dank, maar de reactie was in eerste instantie als spam weggezet, waarschijnlijk door ‘website reclame’, maar bij het controleren heb ik deze reactie weer opgevist.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s