CHEM TRAILS -2-

“For the past 35 years, Project Censored has published an annual collection of the top 25 censored news stories. In the 2012 book edition, just released this September, my article, Atmospheric Geoengineering: Weather Manipulation, Contrails and Chemtrails, ranks as the 9th most censored story in the United States”.  ——————————————— Lang afgedaan als complottheorie kan de waarheid nu zelfs niet meer weggewuifd worden door de meest cynische mensen.  Hier de laatste up-date:

Bestaan chemtrails nu wereldwijd toegegeven!

Earth Matters van 03 mei 2012

Belfort-group) Wat wij en zovele actiegroepen nu al zo lang trachten duidelijk te maken is nu eindelijk erkend als een feit.

Op de VN-conferentie te Nagoya is door de 193 lidstaten beslist om te stoppen met allerlei projecten en experimenten van ‘geoengineering’, dwz het kunstmatig en opzettelijk beïnvloeden van het klimaat. Verklaring: men begrijpt nu (plots …) de potentiële risico’s ervan. (Na dit artikel  leest u een deel van de tekst van Reuter en overige bronnen.)

Het fenomeen ‘chemtrails’ wordt hierbij expliciet vernoemd.

Voor ons als Belfort-group en voor mij persoonlijk is dit heel verheugend nieuws : het afgelopen jaar werden we door vrijwel iedereen (regering, administraties, pers, wetenschappers, het gerecht, politie) geridiculiseerd als we wezen op de verdachte aanwezigheid van kunstmatige vliegtuigstrepen en het  gevaar voor het leven op deze planeet. Ook het wetenschappelijk rapport ‘ Case Orange ‘, dat we op ons internationaal symposium van 29 mei voorstelden, werd zonder veel commentaar terzijde geschoven.

Nu is het op het hoogste niveau, officieel en wereldwijd toegegeven : men is op allerlei manieren al jaren bezig geweest het klimaat te manipuleren. Ook het bestaan van HAARP en de nefaste rol van dit enorme electromagnetisch wapen wordt nu toegegeven.

We dienen echter voorzichtig en kritisch te blijven

 • De voorzitter spreekt van een ‘zeer gevoelig compromis’. We zullen dus uiterst zorgvuldig op de naleving van dit moratorium moeten letten
 • Heel deze problematiek wordt nu gecentraliseerd door de Verenigde Naties. Wie weet hoe bv. van daaruit met gemanipuleerde gegevens ons de global warming-leugen is opgedrongen, die beseft dat we nog niet echt aan de nieuwe patatjes toe zijn … !

Maar op dit moment zijn we heel ‘opgelucht’

 • Omdat we terug kunnen hopen op blauwe, zuivere luchten
 • Omdat nu ontegensprekelijk bewezen is wat wij al zo lang trachten duidelijk te maken : we zijn inderdaad al jaren besproeid als insecten op veldgewassen !
 • Omdat bewezen is dat de waarheid – uiteindelijk – altijd naar boven komt en zegeviert !

We hopen dat de pers aan dit ‘goed nieuws’-bericht de nodige aandacht zal willen schenken.

Namens de Belfort-group en alle waarheidszoekers,

Peter Vereecke

REUTER, 3 mei 2012

De tiende tweejaarlijkse VN-top over het Biodiversiteitsverdrag (CBD) is afgesloten met een belangrijke beslissing: de 193 lidstaten spraken af dat alle geo-engineering projecten en experimenten worden opgeschort. “Elk privaat of publiek experiment wat erop gericht is om de thermostaat van de planeet te manipuleren is in strijd met dit zorgvuldig opgestelde akkoord,” zei Silvia Riberio, Latijns-Amerikaans directrice van de ETC Group.

Het akkoord werd bereikt tijdens de twee weken durende ontmoeting tussen onder andere 110 ministers van VROM en verplicht overheden ervoor te zorgen dat in de desbetreffende landen geen enkele activiteiten op het gebied van  geo-engineering meer plaatsvinden.      ……………………………………………

De delegaties in Nagoya, Japan begrijpen nu de potentiële risico’s van het testen of toepassen van geo-engineering technologieën. Na vele lange nachten kwamen de aanwezigen tot een overeenstemming en aanstaande vrijdag wordt het besluit voorgelegd aan de voltallige commissie. De voorzitter van de onderhandelingen over het klimaat en biodiversiteit noemde de eindversie van het besluit een ‘zeer gevoelig compromis’. …………………………..

In het rapport van de ETC Group worden alle geo-engineering technieken op een rijtje gezet en belicht. Naast de genoemde methoden komen de volgende aspecten aan bod: het beïnvloeden van het weer op welke manier dan ook (HAARP), kunstmatige vulkanen die reflecterende deeltjes in de atmosfeer brengen, cloud whitening en cloud seeding (chemtrails) en de connectie met het militaire industrie complex (MIC).

Overige bronnen: ETCGroup / Foodfreedom.wordpress.com / Reuters.com

Over resoundeffects

Mijn naam is Gabriele van Doorn, ik woon in Heerlen - Parkstad Z.Limburg. * mijn website is te vinden op: www.klank-kleur.nl/ * en U kunt me vinden op: http://nl.linkedin.com/in/gabrielevandoorn
Dit bericht werd geplaatst in Maatschappelijk en getagged met , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

7 reacties op CHEM TRAILS -2-

 1. Johnb340 zegt:

  Very interesting topic, appreciate it for putting up. fdadeedeaafg

 2. cb zegt:

  congratulations for all the success of the website, it’s growing up every day. lista de emails

 3. Candin zegt:

  this article has changed my life, when i read it and followed it, i was also happy. lista de emails

 4. Agar zegt:

  thanks for sharing such great article. i appreciate the post. keep posting more.http://www.divulgaemail.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s