MAGIE!!

Mensen maken ten onrechte onderscheid tussen Witte of Zwarte Magie. Maar Magie is Magie en slechts de intentie waarmee ze wordt toegepast maakt het verschil tussen die twee uitersten. Er zijn ook mensen die zeggen: er is geen Magie. Toch is de hele wereld vol met de magische ‘toverij van eigen illusies’.

Magie is voor bepaalde leerlingen of adepten een essentiële WETENSCHAP, die vanuit de zelfkennis van de Goddelijke mens ontspringt. Dit klinkt voor buitenstaanders wellicht vreemd in de oren, toch ligt magie ten grondslag aan een hele hoop disciplines, waarbij psychologie het dichtst bij komt.

De praktische magie is de kunst deze wetenschap uit te oefenen. Zekere – in elke menselijke natuur aanwezige- geestelijke krachten kunnen in werking gesteld worden en voor bepaalde doeleinden aangewend worden. Dit hoort tot de vooruitgang van de geestelijke evolutie, waardoor de mens dichter bij de erkenning van zijn Goddelijk wezen komt en daardoor kan werken met zijn geestelijke en goddelijke krachten.

Geestelijke evolutie van de mens heeft veel te maken met het denken. De mens is wat hij denkt. Het geloof dat hem vasthoudt en zijn denken maken hem tot wat hij is.

Deze stelling houdt heel wat in en roept veel vragen op. Wat gebeurt er als wij denken? Wat is het juiste denken? Welke invloed heeft dit op ons leven?

We weten dat we zowel positief als negatief kunnen denken. Inmiddels is ook voldoende bekend dat we krijgen of zien wat we verwachten.

Het enige echte gevaar van magie is de onbekendheid hiermee. Het is een eng onderwerp waar veelal lacherig over wordt gedaan, dan wel weggeduwd als iets waarmee je vooral niet mee moet bemoeien.

Maar daardoor is ons leven nu juist ervan doortrokken. Omdat bepaalde mensen er misbruik van maken en dit bewust of onbewust toepassen. De basis voor het juiste toepassen van zwarte magie is het creëren van angst. Zoals angst voor armoede, bestaanszekerheid, ziekte, oorlog, verlies van relaties of familie, afgescheiden worden van……..

Wanneer ik zou moeten aangeven waar zwarte magie voluit wordt toegepast dan is het b.v. in het bedrijfsleven en de politiek. U mag hierover lachen zoveel u wilt, maar indien u over mijn opmerking verder nadenkt, zult u moeten toegeven dat u vooral op deze terreinen wordt gemanipuleerd. Maar deze twee terreinen lijken zo gewoon, zo dagelijks, zo altijd aanwezig. Zo ver van m’n bed gebeuren. Maar bekijk eens hoe u er tegenover staat, welke plaats u inneemt ten opzichte van deze twee ‘onschuldige’ groeperingen. U denkt dat u er geen invloed op kunt uitoefenen. U kunt er ogenschijnlijk niet aan ontkomen, want ze staan voor eensluidende informatie en regelgeving waar u niet langs komt..………

Als éénling bent u inderdaad nietig, maar in een massa kunt u deze invloeden ombuigen.

En dat is wat deze groeperingen gemeen hebben: ze zijn met velen en hebben hun invloed langzaam opgebouwd en uitgebreid. Ze hebben de andere massa (ons) overtuigd van hun belangrijkheid en spreken zelfs over macht, die ze (zouden) bezitten.

En wie bent u nu om daar tegenin te gaan?

Een belangrijke vuistregel voor het omgaan met magie is: Dat geen enkel mens macht kan uitoefenen over een ander, tenzij die ander dat toelaat.

De ‘witte magiër” respecteert dat en bovenal de vrije wil van de mens. De ‘zwarte magiër’ legt zijn wil, zijn zienswijze op aan een ander, maar beseft dat hij voorwerk zal moeten verrichten om de ander in een toestand van toelaten, acceptatie te brengen. Angst aanjagen, doemscenario’s oproepen, enge rituelen zijn hiertoe effectieve hulpmiddelen. Hierbij wordt de vrije wil van iemand totaal van tafel geveegd. Niemand geeft uit vrije wil een ander mens macht over zichzelf, maar zijn ergste nachtmerries en zijn diepgewortelde angsten scheppen de mogelijkheden om zijn/haar vrije wil te elimineren.

Nu rennen politici niet rond met bloederige kippenpootjes en de vergaderzalen zijn goed verlicht, maar hun toepassingen zijn: angst creëren voor de toekomst, u als willoos slachtoffer neerzetten van een slechter wordende economie, ‘ogenschijnlijke’ kennis van zaken etaleren, bombastisch optreden………

U bent toch ondanks uw ergernis toch van binnen ‘geïmponeerd’ en twijfelt nog aan uw eigen inzichten en mogelijkheden.

Politici lijken voor het oog van de camera verdeeld, maar in werkelijkheid zijn ze eensgezind en onverdeeld binnen een gemeenschappelijk doel: macht over het volk te hebben en te houden. De weg naar echte volksvertegenwoordiging voor mensen van goede wil is dichtgetimmerd met vereiste hiërarchie, kostenplaatjes en regeltjes. Politici preken democratie maar lappen die tegelijkertijd aan hun laars.

Bewegingen zoals Occupy dreigen nu zand in de machine te gooien. Verenigd door een gemeenschappelijk onvrede en hun ongeorganiseerd zijn vormen ze wel degelijk een bedreiging voor deze elite door hun omvang en aantal.

Daarmee ziet u een tweede kosmische wet zich voltrekken: daar waar een bepaalde energie aan kracht wint, roept hij onvermijdelijk de tegengestelde kracht op. Het dualisme  van de Schepping. De kosmos zoekt altijd naar evenwicht en haar voorwaartse ontwikkeling komt voort uit het spanningsveld tussen twee tegengestelde krachten.

Magie bestaat slechts op het gebied tussen (elke) suggestie en de diepgewortelde angst-illusie van mensen waardoor ze zonder het te beseffen ‘afstand doen’ van hun vrije wil.

Bezie Uzelf zoals u wilt zijn, zoals u voelt dat u bent en maakt u los van de magie van vooroordelen, uit uw opvoeding, opleiding, werk en leefomstandigheden. Weiger om nog langer als willoos voer te dienen voor machtswellustelingen. Ben u bewust van uw eigen Goddelijke afkomst.

Over resoundeffects

Mijn naam is Gabriele van Doorn, ik woon in Heerlen - Parkstad Z.Limburg. * mijn website is te vinden op: www.klank-kleur.nl/ * en U kunt me vinden op: http://nl.linkedin.com/in/gabrielevandoorn
Dit bericht werd geplaatst in Meer wetenschappelijk! en getagged met , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

4 reacties op MAGIE!!

  1. dem zegt:

    Hoi ik heb een vraag ik heb iets heel raar meegemaakt ik stond in de tuin en het lijk wel of het aan kwam waaien sinds die tijd ben ik heel erg raar ik durf niet meer naar buiten mijn lichaam is zelfs heel raar ik kijk door iemand anders zijn ogen kan je mij helpen

  2. dem zegt:

    kan je me van zwarte magie af helpen ik heb een heel zwaar probleem u kunt me per mail laten weten gr dem

  3. carlin zegt:

    excellent article, thanks very much for this information. happy to have found this post. it’s interesting. lista de email

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s