NAAMROOF!!

Het lag in de bedoeling om het gewone volk te onderwerpen en in sommige kringen werd ook minachtend gesproken over de massa, die niet zonder leiding kon, niet zonder aanwijzingen van hogerhand nooit kon functioneren. Belangrijke informatie werd buiten zichtwijdte van het gewone volk gehouden en het is de vraag of de meanstream media hier vrijwillig of omgekocht aan meewerkten, dan wel middels bedreigingen met stopzetting van hun subsidies hiertoe gedwongen werden.

Maar wat niemand nog enkele jaren geleden kon voorzien was de expansie van het World Wide Web. Door de ontwikkelingen rond het internet werd informatieverspreiding vanuit de hele wereld mogelijk en via YouTube kon iedereen Video’s met boodschappen of verslaggeving omtrent gebeurtenissen uploaden. Gebeurtenissen die niet bekend hadden mogen worden. Onder het gewone volk groeide het aantal internet wizzards en hackers, die zich zelfs toegang wisten te verschaffen tot allerhande –vaak criminele- informatie, die de overheid tot nu toe zo zorgvuldig verborgen had weten te houden.

De onthullingen die vervolgens over het internet rondgingen over malversaties, corruptie tot op de hoogste niveaus, machtsconcentraties binnen het bedrijfsleven vooral van de farmacie, uitwassen binnen het militaire systeem, geknoei van en bedrog door het bankwezen, belangenverstrengelingen binnen de politiek, het bekend worden van geo-engineering, de chemtrails etc…. veroorzaakten grote verontwaardiging alom. Brachten massa’s wereldwijd op de been. Dat moet tot in de hoogste geledingen paniek hebben veroorzaakt en het logische gevolg was dat de elite de vrijheid op internet wilde beknotten, wilde onderwerpen en – zoals te doen gebruikelijk- onder valse voorwendselen. Tot nu toe nog niet met het door de machthebbers beoogde effect. Voor het eerst stuitte hun feodale denken op formidabele weerstand.

Een tweede beproefde tactiek van de overheid is het afschieten van de boodschappers. Platweg gezegd NAAMROOF, het in diskrediet brengen van personen of groepen mensen die tussen de overheid en hun machtsspelletjes staan. Voor valse beschuldigingen draaien ze al lang hun hand niet meer om. Immers er zijn nog altijd groepen mensen, die hun rust niet verstoord willen zien en uit pure gemakzucht gelooft wat de overheid hen voorliegt.

Wikileaks kwam met schokkende onthullingen, omdat de steeds groter wordende groep militairen zich niet meer konden verenigen met het gekonkel, massamanipulatie en de valse voorwendsels van diverse regeringen en overheidsinstanties. Ze verzamelden geheime informatie en speelden die door naar bepaalde mensen, die mogelijkheden en de middelen hadden om deze geheime informatie openbaar te maken. Na veel commotie rond Wikileaks werd de oprichter, Julien Assange, beschuldigd en gearresteerd voor verkrachting van twee vrouwen. Zomaar, ineens, met veel bombastisch vertoon; en voor velen blijft dit nog steeds bijzonder ongeloofwaardig.

Een tweede voorbeeld betreft de OCCUPIERS! De overheid wil u doen geloven dat deze beweging tanende is, maar vergis u niet. In eerste instantie teruggedrongen door overheidsmanipulatie zal ze waarschijnlijk van de zomer weer prominent boven komen, wijzer geworden en beter voorbereid op de spelletjes en leugens van ambtenaren c.s..

Spontaan tot stand gekomen naar voorbeeld van ‘Occupy Wallstreet’ heeft deze groep de aanzuigende kracht onderschat van daklozen, maar ook van oproerkraaiers die door tegenstanders op ze afgestuurd werden met geen andere bedoeling dan om de beweging in diskrediet te brengen. De afvoer van afval, door de Occupiers zelf verzameld- kon niet tussentijds worden afgevoerd en voor sanitaire mogelijkheden was geen vergunning.

De gemeente Den Haag kon zodoende dit stukje manipulatie ten uitvoer brengen:

GROTERE BELANGEN DAN AANPAK INTERNETPIRATEN speelden er mee achter de arrestatie van de mensen achter MegaUpload.  De in de media breed uitgemeten actie van de FBI in Nieuw Zeeland en Nederland. Het ging er echter om dat de Amerikaanse filmindustrie veilig gesteld moest worden omdat hun rol dreigde uitgespeeld te raken.——————————————————- MegaUpload stond op het punt een internetservice (MegaBox) te lanceren die het voor artiesten mogelijk maakt zelf hun muziek en films aan te bieden. Met deze dienst zou er geen rol meer zijn voor de traditionele Amerikaanse film- en muziek maatschappijen, die tot nu toe de macht hebben over het verkopen en distribueren van alle materiaal.

Volgens internetexperts was MegaUpload groot genoeg om die ommekeer in de film- en muziekbranche teweeg te brengen en op zich te nemen.

Dat de FBI de complete MegaUpload plat legde, daarmee ook het legale gedeelte met fotoalbums en andere bestanden van trouwe, betalende klanten vernietigt, is volgens critici een signaal dat er voor de Amerikanen grotere belangen op het spel staan dan het z.g. aanpakken van piraterij.

Over resoundeffects

Mijn naam is Gabriele van Doorn, ik woon in Heerlen - Parkstad Z.Limburg. * mijn website is te vinden op: www.klank-kleur.nl/ * en U kunt me vinden op: http://nl.linkedin.com/in/gabrielevandoorn
Dit bericht werd geplaatst in Maatschappelijk en getagged met , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s