MEDIA BEDROG!!

Al eerder berichtte ik over manipulatie en bedrog waar de meanstream media zich schuldig aan maakt en hoe dit in veel gevallen al leidt tot naamroof. Maar nu is de laatste ergerlijke ‘stunt’ naar buiten gekomen, bedrog van de bovenste plank, dat kan leiden tot een bloedige oorlog in Syrië.

Syrië: De media en valse oorzaken voor interventie!!

De BBC is betrapt op het gebruik van een foto van een kamer vol met lijken uit Irak (2003) dat als ‘bewijs’ werd gepresenteerd voor het bloedbad in Syrië vorige week.

“(Brasscheck) Het staat nu vast dat het bloedbad werd veroorzaakt door Al Qaeda in Syrië, ondanks dat de Westerse media en de VN ons wanhopig proberen te overtuigen dat de Syrische regering achter deze moorden zit. Met geen ander doel dan met voorbedachte rade de publieke woede te mobiliseren om zodoende een ingrijpen van buitenlandse mogendheden te rechtvaardigen.”.

Er zijn VERSCHILLENDE bewijzen dat verslagen door de media over de gebeurtenissen aldaar volkomen ongeloofwaardig zijn voor de getrainde waarnemers.

Op een gegeven moment plaatste de BBC het verhaal op hun website (Middle East section) getiteld: Syria massacre in Houla condemned as outrage grows. (Syrisch bloedbad in Houla vervloekt terwijl de woede groeit) De laatste update hieromtrent gaf aan: 04.40 GMT. Het artikel gaf enkele tamelijk moeilijk traceerbare foto’s weer – een foto van een VN waarnemer die de lichamen in lakens gewikkeld bekijkt en een kaart met de locatie van Houla, vlakbij Homs.

Een bevriende relatie van Hey Joud had echter een screenshot gemaakt van een eerdere versie van dit verhaal. Na enig zoeken ontdekte deze relatie dat de dramatische en schokkende foto in werkelijkheid een foto uit Irak was en wel van mei 2003!  BBC deceitfully published a photograph of mass graves in Iraq,  Het ging hier om lichamen uit een massagraf!

Hey Joud was degene die enkele tweets over zijn ontdekking op twitter plaatste.

@BBCWorld propaganda:http://imageshack.us/photo/my-image … showing a pic of bodies from Iraq claiming it’s the ?

#HoulaMassacre? ?#Syria? http://shineyourlight-shineyourlight.blogspot.ca/2012/01/9-nike-years-of-war-in-iraq.htmleyourlight-shineyourlight.blogspot.ca/2012/01/9-nike…

Zodoende kwam dit bedrog onder de aandacht van Syd Walker, een Australische journalist, die deze ontdekking wereldkundig maakte.

Wie zou de hoofdverdachte zijn van dit bloedbad? Wat denkt u van de terroristen die door het Westen in Syrië gesteund worden? Dezelfde terroristen die eerder toegaven vele onschuldigen te hebben gedood! Terrorists admitted to their own bombing campaign that killed many innocent people in Syria only weeks ago.

Want inmiddels is in ruime kring bekend de rebellen over zware wapens en bommen beschikken en niet schuwen hun eigen mensen uit te moorden.

Wie heeft er baat bij het verdrijven van de huidige regering uit Syrië en zit daar ook olie in de grond?

Over resoundeffects

Mijn naam is Gabriele van Doorn, ik woon in Heerlen - Parkstad Z.Limburg. * mijn website is te vinden op: www.klank-kleur.nl/ * en U kunt me vinden op: http://nl.linkedin.com/in/gabrielevandoorn
Dit bericht werd geplaatst in Maatschappelijk, Politiek en getagged met , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s