VERKIEZINGSUITSLAG!

Waar je ook je oor te luisteren legt: Niemand schijnt gelukkig met de verkiezingsuitslag en het woord ‘verkiezingsfraude’ is al meermalen gevallen. Ondanks dat velen er huiverig voor zijn onder het motto: ‘Neeehhh, zoiets kan niet in Nederland’. Maar de twijfel groeit, mede dank zij de openlijke boycot en manipulatie van de meanstream media, die niemand kon ontgaan. Het is ook onbegrijpelijk dat de VVD vrij onverwachts kon uitgroeien tot een politieke plofkip.

Toch danst niet iedereen helemaal naar de pijpen van Ben Knapen, de huisjournalist van de Bilderbergers.

Uit de Volkskrant –   http://www.volkskrant.nl/vk/nl/10637/VK-Dossier-Verkiezingen-van-2012/article/detail/3315400/2012/09/13/Marcel-van-Dam-Nederland-heeft-de-verkiezingen-verloren.dhtml  :

Marcel van Dam: ‘Nederland heeft de verkiezingen verloren’

Wij worden ten onrechte bedreigd met een inktzwarte toekomst als we niet draconisch bezuinigen, vindt Marcel van Dam.

De vraag wat het beste is voor ons land is een lied van schijn en wezen geworden. Hoe komen we uit de crisis, was het dominerende onderwerp in de debatten en de vraag was niet of we wel zo veel moesten bezuinigen maar hoe snel. Als we niet dramatisch zouden bezuinigen zou ons land verder afglijden naar een derderangs natie.”

Maar het gevoel dat er gefraudeerd is en dat we op de verkiezingsavond door de NOS beduveld werden neemt toe en hier en daar wordt de argwaan gevoed door:

NU.nl :  Zaterdag 15 september 2012. Het laatste nieuws het eerst op NU.nl:

  • “Op dit moment  zijn de uitslagen van 17 gemeenten niet correct. Dit is bij ons bekend en  wordt zo snel mogelijk opgelost.
  • Het gaat om de gemeenten Appingendam, Pekela, Leek, Tytsjerksteradeel, Franekerdeel,  Kampen, Amersfoort, Rijnwoude, Drechterland, Borger-Odoorn, Ferwadeel, Heerlen, Den Helder, Deventer, De Wolden, Tilburg en Eindhoven.

Grootscheepse verkiezingsfraude in Amsterdam en Rotterdam?

zaterdag, 15 september 2012 11:01 geplaatst in: Binnenland

http://www.niburu.nl/binnenland/grootscheepse-verkiezingsfraude-in-amsterdam-en-rotterdam.html

  • De lokale  Amsterdamse televisiezender AT5 berichtte over verkiezingsfraude in de      Nederlandse hoofdstad. “Raar. De uitslag van Amsterdam wordt bekendgemaakt      terwijl ze hier en daar nog tellen. Hoe zit dat?” aldus de zender op      donderdagochtend.
  • “NPO-verslaggever Jan Roos meldt grootscheepse uitslagfraude in Amsterdam-Oost,” schreef GeenStijl om 00.40 uur. Roos twitterde:      “Het malle is dat een half uur voordat Amsterdam de uitslag doorgaf de stembiljetten in stembureau MusiQ nog op tafel lagen. #raarrrr”
  • Terwijl AT5 nog wachtte op de laatste stembureaus meldde de NOS al via het ANP de einduitslag van Amsterdam. Het Parool liet vlak na middernacht al op zijn liveblog weten ‘dat de stemmen in Amsterdam allemaal geteld zijn’.
  • Na 01.00 uur bleek pas 96,3 procent van de stemmen in Amsterdam te zijn geteld. Er werd nog gewacht op liefst 17 stembureaus. Het uiteindelijke resultaat was pas  in de ochtenduren bekend.
  • Het ANP meldde de uitslag van Rotterdam al om 01.19 uur. NOS-nieuwslezer Herman van der Zandt las de cijfertjes keurig netjes  op, maar ontdekte al snel dat er weinig van klopte. “Laten we deze maar snel vergeten,” aldus de zichtbaar vermoeide presentator. Om 01.51 uur  kwam er een update van het bericht met de correctie dat het pas om 80  procent van de stemmen ging in de tweede stad van Nederland. De vraag is nu hoe de telling in de rest van het land is verlopen.         Bron: AT5.nl      via Argusoog.org

Maar het zullen onrustige coalitie onderhandelingen worden, inmiddels al Bilderberg-coalitie genoemd, onafhankelijk in welke samenstelling dan ook.

Want intussen loopt er bij het Constitutionele Gerechtshof in België een procedure tegen de Staat der Nederlanden, omdat Nederland geen constitutioneel gerechtshof heeft en de Rechter hier de grondwet niet mag toetsen.

Deze procedure werd aanhangig gemaakt door SOPN bij monde van Mr. A. de Rooij.

SOPN: de Staat der Nederlanden is ongrondwettelijk  donderdag, 30 augustus 2012 10:15 geplaatst in: Binnenland

  • De Staat der Nederlanden is ongrondwettelijk, er schort iets aan de      zwaartekrachtwet en de PvdA, CDA, D66 en VVD zijn criminele organisaties.
  • Een jurist van de partij is erachter gekomen dat de Staat der Nederlanden ongrondwettelijk is. Niemand heeft volgens de SOPN op 6 mei 1945 namens de Nederlandse regering de capitulatie van de Duitse bezetter bekrachtigd, wat betekent dat ‘ieder besluit dat sinds de Tweede Wereldoorlog is genomen illegaal is’.

Zou dit verklaren waarom de Nazi-ideologie nog steeds voortleeft in Brussels EU?

Meer hierover kunt u lezen in het boek dat in pdf-format is te downloaden op:

http://www.relay-of-life.org/nazi-roots/chapter.html

Over resoundeffects

Mijn naam is Gabriele van Doorn, ik woon in Heerlen - Parkstad Z.Limburg. * mijn website is te vinden op: www.klank-kleur.nl/ * en U kunt me vinden op: http://nl.linkedin.com/in/gabrielevandoorn
Dit bericht werd geplaatst in Politiek en getagged met , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s