VERANDEREN VOOR EEN GEZONDER LEVEN!

natural-cures-they-dont-want-you-to-know-aboutVoordat ik al de informatie en het lesmateriaal van Kevin Trudeau heb verwerkt en de noodzakelijke veranderingen heb kunnen implementeren zal nog er nog wel enige tijdover heen gaan, doch een begin heb ik al gemaakt, met verrassende resultaten.

Maar ook heb ik moeten vaststellen dat het soms moeite kost om bepaalde gewoontes en ideeën te doorbreken en de onzekerheid die het met zich mee brengt.

Naast de vele aantekeningen heb ik me ook zijn eerste boek aangeschaft: “NATURAL CURES. ‘THEY’ don’t want you to know about”. Hij beschrijft hierin niet alleen natuurlijke geneeswijzen om de meest voorkomende ziekten en ongemakken te bestrijden, maar ook om je gedachten te bevrijden van mentale conditionering zoals dit gebeurt via voorlichting van de overheid en de reclameboodschappen.

Kevin propageert bovenal het vertrouwen in het zelfherstellend vermogen van het menselijk lichaam en geeft kennis door omtrent de samenhang van lichaam en geest. De invloed van de geest op het lichaam dat ten voordele kan worden aangewend, maar even zo goed door valse voorlichting en bombardementen van inferieure reclameboodschappen kan leiden tot (onnodige) stress. Het voert te ver door om tot in details de onderzoeks-resultaten van diverse gerenomeerde artsen te beschrijven, dus zal ik me beperken tot de stellingname die hieruit voortvloeien. Maar –net zoals Kevin dit in zijn boek adviseert- : ga vooral zelf op onderzoek uit!

Artsen kunnen uw genezing (eventueel) ondersteunen, maar het is alleen uw lichaahealthm die de werkelijke genezing tot stand kan brengen. Echter: we worden doorlopend vergiftigd door het water wat wij drinken, door al ons voedsel, door onze verzorgingsproducten en door gebruik van medicijnen. Omdat we nu eenmaal moeten eten en soms medicijnen nodig hebben zagen de voedselindustrie en de farmaceutische industrie hier enorme economische mogelijkheden om invloed, macht en rijkdom te verwerven.

De voedselindustrie zorgt er voor dat u allerlei onbedwingbare verslavingen krijgt en Big Pharma houdt u ziek en afhankelijk. Daarbij schuwt Big Pharma niet om gezonde mensen bewust ziek te maken. Door toevoegingen als o.a. fluoride aan het drinkwater; thimerosal en kwik aan alle vaccins. Dus ook de DKTP inentingen voor pasgeborenen.

Robert F.Kenney Jr. en Joe Scarborough hebben getracht hun invloed aan te wenden om een halt toe te roepen aan deze praktijken, maar zijn niet verder gekomen dan hun steun te verlenen aan diverse ontgiftingsprogramma’s.

Kijk ook eens op: http://www.biologicalmiracle.com/

Enkele eenvoudige tips om te beginnen:

  1. Deprogrammeer uzelf door niet meer naar advertenties te kijken of  glossy tijdschriften te lezen danwel naar life-style programma’s te kijken.
  2. Stop met het drinken van kraanwater.
  3. Vervang populaire drinks en sappen uit de supermart door natuurlijke thee.
  4. Was u niet meer met zeep, douchegel e.d., maar water en ruwe washandjes.
  5. Gebruik geen deodorant meer

pharma money1. Advertenties over schoonheidsproducten, de noodzaak ervan en beloftes voor een mooier uiterlijk zijn regelrechte leugens met onwaarschijnlijke en waanzinnige kretologie. Maar ze hebben toch ongemerkt invloed op uw denken en onderbewuste. De mensen die deze advertenties maken hebben gestudeerd om mensen te manipuleren en gebruiken allerhande psychologische trucjes, maken gebruik van uw gevoel van minderwaardigheid, de drang om u met allerhande fotomodellen of fimsterren te meten en krijgen bovendien ondersteuning van allerlei TV-programma’s, die u hersenspoelen wat betreft lifestyle, next topmodel enz… Probeer dit advies eens een paar weken uit en onderzoek in uzelf wat u dan voelt. Uw enige waardevolle argument moet zijn, dat u voor uw gezondheid gaat, dan komt schoonheid vanzelf.

2. Kraanwater is vergeven van stoffen die u dient en kunt vermijden. Toch is het drinken van water heel belangrijk voor uw gezondheid en dan een glas of acht per dag. Ga op zoek naar een verantwoorde manier om kraanwater te zuiveren of drink alleen nog bronwater van een vertrouwd merk.

3. CocaCola, Sevenup, Sinas of goedkopere koolzuurhoudende merken dranken zijn absoluut niet bevorderlijk voor uw gezondheid, de conditie van uw huid en bevatten verslavende stoffen, die u ook moeten aanzetten tot het snoepen van chips, zoutjes en snoep. Maar er zijn genoeg natuurlijke theeproducten te verkrijgen, die niet alleen uw dorst écht lessen, maar u een voldaan gevoel verschaffen zodat uw hang naar chips e.d. op korte termijn afneemt en verdwijnt.

4. Veel eerlijke, bonafide artsen huldigen de vuistregel: ‘Smeer niets op je huid, dat je niet kunt eten!” Uw huid is het grootste en een uiterst belangrijk orgaan. U ademt met uw huid; uw huid regelt uw lichaamstemperatuur; beschermt u tegen het binnendringen van schadelijke stoffen en ziektekiemen….. Het is dus belangrijk om de huid daadwerkelijk schoon te houden. Met water en ruwe washandjes, die de dode huidcellen verwijderen waarna het water ze kan wegspoelen.

Veel huidaandoeningen zijn voedselgerelateerd of ontstaan door luchtvervuiling en latengroenten zich niet weg helpen door lekkerruikende en zachtaandoende smeerseltjes of douchegel. Die sorteren slechts een (ogenschijnlijk) korte termijn effect, doch verouderen uw huid op de langere duur sneller dan nodig is. Maar mocht het nodig zijn, gebruik natuurlijke oliën zoals lijnzaadolie, cocosolie of vlaszaadolie.

5. Gebruik geen enkele deodorant meer. Gezonde mensen ruiken niet, noch uit hun mond, noch onder hun armen. Gebeurt dit wel, dan is het een indicatie dat u een ziekte onder de leden heeft. B.v. bij mensen die diabetes ontwikkelen ruikt de adem naar aceton.

Het gebruik van deodorant is ons aangepraat en daar stuitte ik op een stuk conditionering die ik in mezelf moest overwinnen.

Maar nu ben ik al ruim een maand deodorantvrij en ik ruik helemaal niet, blijf overwegend droog en maak 1 tot 2 x per dag mijn oksels schoon met een (zeepvrij) washandje. De lympheklieren in mijn oksels -als onderdeel van mijn immuunsysteem- worden nu niet meer belaagd door de giftige stoffen in welke deodorant dan ook.

Over resoundeffects

Mijn naam is Gabriele van Doorn, ik woon in Heerlen - Parkstad Z.Limburg. * mijn website is te vinden op: www.klank-kleur.nl/ * en U kunt me vinden op: http://nl.linkedin.com/in/gabrielevandoorn
Dit bericht werd geplaatst in Meer wetenschappelijk! en getagged met , , , , , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s