DEPROGRAMMEREN!

PerfectionBevrijd Uzelf van alle posthypnotische suggesties en onderbewuste boodschappen, die in uw hersenen blijven hangen. De beste manier om dit te doen is het lezen van zinvolle informatieve teksten en de video’s bekijken die U opmerkzaam maken op deze vorm van manipulatie. Het kan helpen de posthypnotische suggesties en onderbewuste boodschappen tegen gaan en ontkrachten. Dit kan ook voorkomen dat in de toekomst niet-controleerbare behoeften tot stand komen.

Indien U bovenstaande beweringen niet direct geloofwaardig vindt, kijk dan eens aandachtig en bewust naar de reacties van kinderen wanneer ze hun zinnen hebben gezet op bepaald eten of snoep. Kinderen kunnen -indien ze bepaalde zaken (vooral snoep of gezoete ontbijtproducten) niet krijgen- buitenproportioneel reageren. Bijna net zo erg als een drugsverslaafde die een shot nodig heeft. –  –  Door uw “Nee” worden posthypnotische suggesties en onderbewuste boodschappen geactiveerd, die kunnen leiden van driftaanvallen tot aan angst ‘dat ze iets niet goed doen’.

Deze advertentietechnieken zijn uitgebreid gedocumenteerd in verschillende boeken en documentaires. Werknemers van diverse firma’s en klokkenluiders binnen de voedselindustrie hebben methodieken naar buiten gebracht over hoe ze u van jongst af aan vakkundig verslaafd kunnen maken.

McDonalds is daar o.a. een goed voorbeeld van. Met speciale verlichting, uitgekiende inrichting, kleuren en een speelhoek voor de kinderen creëren ze een speciale sfeer van ontspanning, die een emotionele verbinding tot stand brengt met hun zaak en de producten die ze verkopen, maar waarvan iedereen weet dat ze bar ongezond zijn. Toch blijven ze op onbewust niveau een trekpleister……..hoezo

Er wordt veel geld geïnvesteerd om U vooral eetverslaafd te maken en te houden, want eten moet iedereen. Mensen met overgewicht worden dan weer economisch interessant voor de dieet producten industrie en slankheidprogramma’s. Maar ook deze industrie zal u niet vrijmaken van uw inmiddels diepgewortelde verslaving en oncontroleerbare behoeften naar bepaalde producten.

Bedenk ook dat de beste en betrouwbare firma’s het merendeel van hun budget in de kwaliteit van hun producten steken. Multinationals geven hun budget uit aan advertenties en aantrekkelijke verpakkingen. Goede wijn behoeft geen krans, hoe eenvoudiger de verpakking des te meer kwaliteit de inhoud.

Andere ‘verborgen verleiders’ zijn: het inspelen op uw behoefte aan tijd en het uzelf gemakkelijk maken d.m.v. van kant en klare producten. Maar het meest betrouwbare voedsel komt van maaltijden die u zelf maakt, met uitsluiting van kant en klare sauzen en mixen voor het op smaak brengen van de salades. Er zijn uitstekende gezonde producten om zelf uw slasauzen te maken en (zelf gekweekte) kruiden om het eten op smaak te brengen.

Ban het witte tafelzout uit uw keuken en stap voor uw gezondheid over op Keltisch zout (http://levendenatuur.nl/index.php/keltisch-zeezout) , ga witte suiker en zoetjes vervangen door rietsuiker of  rietsuikersiroop. Bak uw vlees in olijfolie of kokosolie, dan loopt u al een hoop giftige stoffen mis ….

broodOok het brood is niet meer te vertrouwen en in veel gevallen eet u lege calorieën, waardoor u al snel na een broodmaaltijd weer honger krijgt. Probeer eens zelf brood te bakken en u voelt, proeft en merkt onmiddellijk het verschil.

–  Begin voor alles met het ontzuren van uw lichaam en het ontslakken van uw darmen! Door vezeltabletten, groenten of fruit te eten en veel bronwater te drinken. Zorg dat uw acidic Ph (verzuurd en zuurstofarm) veranderd in alkalisch Ph. Veel ziekten krijgen dan geen kans om uit te breken of genezen, omdat bacteriën en de meeste virussen geen overlevingskans hebben in een lichaam dat alkalisch (basisch en zuurstofrijk) is.

–  Een makkelijke manier om deels al te ontgiften is het eten van hete producten zoals pepers, sambal, hot salsa of verse uitgeperste gember. Hoe heter en hoe meer de vlammen u uitslaan des te groter de gezonde invloed op uw metabolisme en uw smaak.

Bovenstaand zijn een ‘paar schoten voor de boeg’ vanuit een complexe materie, waarover je niet zomaar een paar blogs kunt schrijven. De cursus handelde o.m. over diverse ontgiftingsprotocollen, bevorderen van herstel van de nodige enzymen, het resetten van de hypothalamus, elektromagnetische smog,

Wireless_Technology-de noodzaak van in beweging blijven, tapping enz…. maar ik kan slechts op een aantal zaken ingaan met de bedoeling om u attent te maken op zaken die uw gezondheid bedreigen. U uit te nodigen om zelf op onderzoek te gaan en er zijn voldoende eerlijke aanbieders van natuurlijke producten, homeopathische – of antroposofische artsen en voedingsspecialisten bij u in de buurt, die u verder kunnen helpen.

Maar één aspect verdient wel meer aandacht en dat is ‘Candida yeast overgrowth’, omdat dit ook voedselgerelateerd kan zijn:

 • “Candida is een schimmelinfectie die veroorzaakt wordt door gistachtige schimmels. Een gist die vaak bij de mens wordt aangetroffen is Candida albicans. Deze gist is bij vrijwel iedereen aanwezig als een normale bewoner van de huid, de mond, de darm en de vagina en vormt met de daar aanwezige bacteriën een zeker evenwicht. Door diverse factoren kan deze gist draden gaan vormen: ‘Candida yeast overgrowth’. Vanaf dat moment spreekt men van een schimmel. Dit kan gebeuren onder invloed van medicatie (antibiotica), bij zwakte van het immuunsysteem of door de aanwezigheid van parasieten.
 • In sommige gevallen is een Candida schimmelinfectie zeer hardnekkig en steekt steeds opnieuw de kop op. Het kan heel vervelend en hardnekkig zijn en vaak terugkomen. Een Candida infectie is een veel voorkomend en onderschat probleem dat verantwoordelijk kan zijn voor maanden tot zelfs jaren van chronische klachten”.

N.B. : Gezonde Beweging als onderdeel van ons leven!kettler-fitness-trampoline

Het menselijk lichaam is niet ontworpen om zware, niet direct noodzakelijke oefeningen te verrichten of extreme spierbundels te ontwikkelen. De meest noodzakelijke bewegingen kunt u gemakkelijk invoegen in uw dagelijkse routine. Zoals wandelen, fietsen, zwemmen, dansen, Yoga en…. trampoline springen.

Bij andere, meer intensieve sporten moet u langzaam opbouwen en vooral niet verzuimen om af te trainen wanneer u wilt stoppen, dus niets om vrijblijvend te beoefenen …..

Maar rekken en strekken van de spieren of af en toe eens aanspannen kunt u onderdeel maken van uw bezigheden. Wanneer u wakker wordt in bed, voor het aanrecht als de koffie doorloopt, wachtend in de rij bij de kassa of bushalte…….

Dieper ademen en een paar keer per dag bewust diep doorademen: flank en lage buikademhaling.

Het belang hiervan wordt onderschat en krijgt maar weinig aandacht. Met als gevolg dat slechts oppervlakkig (met het bovenste deel van de longen) wordt geademd. Dat maakt u ook gevoeliger voor stress! Maar de beste (en leukste) manier om uw ademhaling te verbeteren is ZINGEN! Gewoon onder de afwas, op kantoor, onder het stofzuigen, onder de douche, op weg naar de winkel, waar dan ook…. Geen ingewikkelde stuf, maar de eenvoudige liedjes uit uw kinderjaren of schlagers die zijn blijven hangen…….

Over resoundeffects

Mijn naam is Gabriele van Doorn, ik woon in Heerlen - Parkstad Z.Limburg. * mijn website is te vinden op: www.klank-kleur.nl/ * en U kunt me vinden op: http://nl.linkedin.com/in/gabrielevandoorn
Dit bericht werd geplaatst in Maatschappelijk en getagged met , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

2 reacties op DEPROGRAMMEREN!

 1. klaasv zegt:

  Je beseft hopelijk dat je hiermee ook een suggestie geeft 🙂

  Happy Holidays for the entire world – Buone Feste per tutto il mondo – Fijne feestdagen voor de hele wereld

  It is shameful even to mention what the disobedient do in secret
  – Ephesians 5:12

  perché sono azioni che essi fanno di nascosto ed è vergognoso perfino parlarne
  – Efesini 5:12

  want wat daar in het verborgene gebeurt, is te schandelijk voor woorden
  – Efeziërs 5:12

  for I know full well all that you conceal and all that you reveal. And any of you that does this has strayed from the Straight Path
  – 60 Mumtahana The Woman to be Examined 1

  dan weet Ik het best wat jullie in het verborgen en wat jullie openlijk doen. En wie van jullie het doet is van de correcte weg afgedwaald
  – 60 Mumtahina zij die op de proef gesteld wordt 1

  Cheers + Peace from Paola & Klaas
  http://innocentisart.net

  • Hallo Klaas, Dank voor je cryptische reactie :). Het spannende aan jouw comments is altijd dat je nooit spits krijgt of je vóór of tégen bent.
   Jammer dat je bij de ‘aanhalingen’ slechts een gedeelte citeert omdat je dan niet weet in welke context ze geplaatst zijn.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s