DE VIJFDE DIMENSIE!

alignment 20-05-2012De laatste tijd valt er veel te lezen over een planetaire shift (na de uitlijningen van 20-05 en 21-12-2012) naar de 5e dimensie en ‘bringing humanity home’. En dát er veranderingen gaande zijn kan niemand meer ontkennen. Belangrijke leiders leggen hun functie neer: Hillary Clinton doordat ze vervangen is (?),  koningin Beatrix en paus Benedictus op vrijwillige basis. Koningin Beatrix mag staatsrechterlijk maar beperkte macht bezeten hebben, maar binnen de Bilderberg-groep nam ze een prominente  plaats in en die invloed bleef buiten zicht van de massa. In Engeland circuleren geruchten dat ook Queen Elisabeth gaat terugtreden, maar die geruchten verkeren nog in een welles-nietes stadium. Je krijgt alleen zo wel het gevoel dat er ergens een schip aan het zinken is en dat de opvarenden een veilig heenkomen zoeken in een (te hopen) vergetelheid.

Over de planetaire shift lees ik nogal eens moeilijk te plaatsen of tegenstrijdige informatie, waarbij het mij opvalt dat velen uitgaan van een kwantumsprong van de 3e naar de 5e dimensie en er nog steeds het idee bestaat dat tijd de 4e dimensie zou zijn.

In dat opzicht wijkt mijn denkwijze door eerdere studies die ik volgde beduidend af. Daarom ben ik (en velen met mij) de wetenschap toegedaan dat TIJD behoort tot het functioneren (hoedanigheid is) binnen het denkvermogen en wij allang existeren in de 4e dimensie. De bekende vier dimensies: materie (moleculaire dichtheid van een bepaald voorwerp), hoogte, breedte en diepte van datzelfde voorwerp of welk ander ook.

Bovendien is de mens een vier-polig wezen: a. de linker- en rechter-hersenhelft, dieenergiepatronen links of rechts bij ons aansturen en ons handelen bepalen door hun specifieke vaardigheden; b. middels de -onderling verbonden- energieknopen voor en achter ons, waardoor we energie opnemen en/of afstaan en die inmiddels (te vaak overgewaardeerd) bekend zijn geworden als onze chakra’s.

Ons denken en onze waarneming wordt mede bepaald door het ervaren van de begrippen: voor, achter, links en rechts; de vier windstreken: oost, zuid, west en noord; de vier seizoenen: lente, zomer, herfst en winter; ons lineaire denken bepaalt gisteren…., vandaag (nu), straks en morgen……

Wij zijn fysiek gesproken vier elementen wezens: Aarde, Lucht, Water en Vuur. In de horoscoop is dat terug te vinden als aarde, staat voor verbonden zijn met de materie, lucht staat voor ons denkvermogen, water voor ons gevoel en vuur voor actie en temperament.

In de temperamentenleer (al ontwikkeld door Hippocrates, de grondlegger van de medische wetenschap) vindt men dit terug als: vuur-type (cholericus) dat vaak gal spuwt (opvliegend, agressief); het water-type (flegmaticus) is een trage verbrander, te veel aan koolhydraten zal al snel als vet opgestapeld worden; het Luchttype (sanguinicus) heeft een voorkeur voor zoetigheid en het aardetype (melancholicus) heeft vaak spijsverteringsklachten.

Directe waarneming door horen, zien, ruiken en voelen. (spreken is een vaardigheid, die mogelijk is door het spraakcentrum in onze nieuwe hersenen)…. Voor mij geen enkele twijfel: wij leven en bewegen ons door en in de vierde dimensie.

Uiterlijk hebben wij in de vierde dimensie met ons potentieel niet veel gedaan en dansen wij naar de pijpen van een elite die uitblinkt door machtswellust, hebberigheid en het vormen van geheimzinnige en ondoorzichtige clubjes. Of dat nu binnen een Bilderdijkgroep is of bij de politieke roofridders in Den Haag. Terwijl men nu pas begint na te denken over zinloze, financiële slavernij gebaseerd op….???

De vijfde dimensie zal daar verbetering in kunnen brengen onder een aantal voorwaarden zoals:

 • Respect voor het Leven en bescherming van de zwakkeren binnen de      samenleving,
 • afstand doen van ontkenning en bewustwording eigen verantwoordelijkheid,
 • buiten spel zetten van financiële slavernij door achterhaalde instituten,
 • bewust worden van onze individuele soevereiniteit,
 • afrekenen met uit de hand gelopen ego’s, titels en andere      kretologie
 • bewuste éénwording met alle levende wezens en de aarde waarop wij      verblijven,
 • gelijkstelling van alle mensen;
 • breken van machtstructuren en uitbannen van individueel winstbejag
 • het activeren van onze herinneringen aan oude kennis,
 • ons ontworstelen aan eeuwen van hersenspoeling door religies en      onderwijs,
 • uitdunnen van bestuurslagen of opheffen huidige bestuurssystemen,
 • geen gedachtegangen meer in termen van massacontrole…
 • in plaats daarvan respect voor het individu  ……………………

flower of affectionMisschien zal er een grote ramp voor nodig zijn om de huidige machthebbers buiten spel te zetten en hun overbodigheid zichtbaar te maken.  Zo’n meteoriet als die in Rusland neerstortte zet je toch aan het denken en de aarde is overal elders al flink in beroering…….

Vanuit een vijfde dimensie met bovengenoemde bewustwording kan een kwantumsprong met heel wat minder trammelant verlopen, maar een groep mensen die tot nu toe oorlogen heeft ontketend voor eigen gewin zal zich niet makkelijk gewonnen geven.

Over resoundeffects

Mijn naam is Gabriele van Doorn, ik woon in Heerlen - Parkstad Z.Limburg. * mijn website is te vinden op: www.klank-kleur.nl/ * en U kunt me vinden op: http://nl.linkedin.com/in/gabrielevandoorn
Dit bericht werd geplaatst in Levensbeschouwingen en getagged met , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

3 reacties op DE VIJFDE DIMENSIE!

 1. Charly zegt:

  kijk op youtube naar: e.t. ufo disclosure movement – steven greer md mufon 2013 (hidden truth). Wij kunnen hulp krijgen om ons naar de juiste vibratie binnen het universum te brengen. Wij zijn degenen die hen uit moeten nodigen, want de kabal heeft de wapens klaarstaan. Zij willen de verschuiving in bewustzijn tegengaan, maar als wij hen uitnodigen zal de positieve energie krachtiger worden en de kabal ten val brengen. De kabal weet dit en daarom worden wij continu misleid. Het is aan ons de krachten van de aarde en buiten deze aarde uit te nodigen. Help moeder aarde te redden en nodig ze uit. Zonder uitnodiging van ons kunnen zij niet komen. Geef dit door aan zoveel mogelijk mensen. Alleen wij kunnen de verschuiving in bewustwording plaats laten vinden.
  Laat angst gaan en heb lief.

 2. klaasv zegt:

  1. De vier dimensies zijn niet de genoemde, maar het is veel simpeler:
  breedte. hoogte, lengte en tijd. Meer zijn er wetenschappelijk en (ideo)logisch echt niet, geloof me. Volgens mij heb je (iets) teveel SF-boeken en/of -films gelezen.
  2. De zintuigen zijn ook met z’n vieren: gezichtsvermogen, gehoor, reukzin en de smaakzin (eventueel kun je er nog vijf noemen, maar dat hangt van je opleiding af (zie http://nl.wikipedia.org/wiki/Zintuig)

  Sorry, maar dit is verreweg de minst wetenschappelijke en meest ‘esoterische’ van je, over ’t algemeen lezenswaardige en belangwekkende blogjes. Ik had je hoger ingeschat.

  Terzijde: Waar slaan ‘Soledad’ en ‘Morena’ op (als het geen toevallige naamkeuze is)?

  Soledad (Anzoátegui), een stad in de Venezolaanse staat Anzoátegui
  Soledad (Californië), een stad in de Amerikaanse staat Californië
  Soledad (Colombia), een stad in het Colombiaanse departement Atlántico
  Soledad (Honduras), een gemeente in het Hondurese departement El Paraíso
  Soledad (Santa Fe), een plaats in de Argentijnse provincie Santa Fe
  Soledad de Graciano Sánchez, een stad in de Mexicaanse staat San Luis Potosí

  resp.

  Morena (district), een district van de Indiase staat Madhya Pradesh
  Morena (India), de hoofdplaats van het Indiase district Morena
  Morena (zangeres), een Maltese zangeres die in 2008 Malta vertegenwoordigde op het Eurovisiesongfestival

  • TOCH DRAAIT DE AARDE OM DE ZON!! En Wikipedia kan er soms vreselijk naast zitten. Tijd is nimmer een dimensie geweest en kan het ook niet zijn, dat heb ik aan den lijve ervaren!! Voor het denkend deel der natie is dit trouwens al een achterhaalde stelling. Wanneer je de moeite neemt om bij About te kijken weet je hoe ik aan de naam Soledad Morena ben gekomen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s