WIE OF WAT HEEFT NOG WAARDE??

protest amsterdam tegen MonsantoNobelprijs of beter Nobelvrij!! Dit ooit zo nobele, uit puur idealisme geboren saluut, heeft aan glans en waarde ingeboet! Zeker sinds B. Obama die prijs voor de vrede kreeg uitgereikt, maar nu MONSANTO deze prijs kreeg voor Landbouwschap hoeven ze bij mij niet meer aan te kloppen. Ook hier heeft de politiek dus zijn vieze vingers achter dit ideaal gekregen. Want de bewust levende mensen zijn massaal tegen!
25 mei 2013 gingen wereldwijd meer dan 2.000.000 mensen in 320 steden de straat op in hun ‘march against monsanto’. En in tegenstelling tot wat de door de politiek gemanipuleerde media u wil doen geloven trokken ook duizenden mensen in Nederland door de straten. Zie het ampele voorbeeld van Wageningen: http://youtu.be/rQENxyeOFjE

Hoe een 11-jarige jongen al weet te vertellen hoe fout het zit met onze voeding: http://youtu.be/QldD3CEITWo  Hoezo Nobelprijs??

GabrHeader3a FB

Ik heb toch niets te verbergen”, ondanks onze bekendheid met Big Brother watching you!! Sinds de onthullingen door de 29-jarige oud-CIA-medewerker Edward Snowden is het uiteindelijk tot een deel van de massa doorgedrongen hoe ver de overheden al durven te gaan!! Deze Edward Snowdon wordt gezocht voor het uitlekken van z.g. ‘staatsgevaarlijke geheimen’, maar voor de meerderheid is deze persoon een held die onze belangen zó belangrijk en voorop vond staan dat hij bereid was zijn hele bestaan op te geven: familie, relatie, woning en werk.

Wanneer je niet nadenkt over hoe belangrijk je privacy is, dan ben je al behoorlijk gehersenspoeld, geloof je nog steeds in sprookjes van een eerlijke overheid en de transparantie waar ze mee schermen. Dan zie je ook over het hoofd dat het bedrijf, waar je juist hebt gesolliciteerd naar een nieuwe baan, je facebook pagina napluist en jouw vriendenpagina tegen je kan gebruiken. Dat iedere semi-overheidsinstantie via hun netwerk en Google je surfgedrag kan natrekken en daar hen welgevallige conclusies uit kan trekken. Dan heb je ook geen idee welke dossiers er over jou en je familie worden bijgehouden c.q. aangelegd bij de gemeente, het UWV en overige instanties.

 • Wist u dat Uw laptop (of toetsenbord van uw PC) een chip bevat die alle door u      getypte gegevens bij houdt en dat deze gegevens via internet opgevraagd kunnen worden.
 • Gebruikt u nog steeds Google om op het internet te zoeken? Of maakt u      verstandiger gebruik van StartPage.com, omdat deze zoekmachine  geen IP-adressen opslaat?

Te veel mensen realiseren zich niet dat er eigenlijk nu al helemaal geen privacy meer is. Al onze communicatie en al onze verplaatsingen (via GPS) worden nauwlettend in de gaten gehouden. Waar het onze overheid om gaat is dat deze overheid alle ‘andersdenkenden’  op deze manier in de gaten kan houden.  Edward Snowdon vond het belangrijk genoeg om de wereld op de hoogte te brengen van o.m. een programma als PRISM. Laat de wereld dan ook de moeite waard zijn om zijn daad op z’n merites te waarderen en te voorkomen dat George Orwell’s boek ‘1984’  werkelijkheid wordt.

Bilderbergers komen samen – Pas op!

bilderberg_cover_frontTerwijl de wereld van de Power Elite, bekend als “de Bilderbergers” zich gereed maken, om te voldoen aan de voorbereiding voor hun jaarlijkse impuls voor de mondiale regering, hebben de corporatie media propagandisten hun dekking al reeds verzorgd. Door de ether te overspoelen met allerhande, marginale flut onzin,  griep angsten, opgeblazen luchtbel- beursnieuwtjes, foltering en andere items die kunstmatig in overvloed worden behandeld. Om dit elitaire clubje rugdekking te geven voor hun werkelijke bedoelingen. Uitgewerkte plannen, die we pas horen als het te laat is.

Net zoals de Europese bevolking niet is geïnformeerd over de plannen voor het vormen van een Europese unie of een Europese munt. En dit pas merkte toen de plannen al een punt van “no return” hadden bereikt.

Dit jaar lukte het echter niet om stiekem en onopgemerkt samen te komen. Grote getale mensen lieten hun mening horen en bij het Grove Hotel sprak onder ander David Icke een menigte van ca.3000 man toe! Hij waarschuwde onder meer voor het ‘proefballonnetje Cyprus’, de beoogde slavernij, het steeds meer macht doen toekomen aan regeringen, die feitelijk de marionetten van de Bilderbergers zijn, ons vergiftigde voedsel en drinkwater…  http://youtu.be/zA8FmMlEw5Q   

Maar ook EU Parliament Member Gerard Batten at Bilderberg Protest’ liet daar openlijk zijn afkeuring horen over dit stiekeme achterbakse gekonkel.

Onze leiders moeten ter verantwoording worden geroepen, zegt journalist Heather Brooke. En zij kan het weten: Brooke bracht de Britse parlementaire financiële kosten aan het licht, wat tot een groot politiek schandaal leidde in 2009. Ze spoort ons aan onze leiders vragen te stellen door middel van platforms zoals de ‘Vrijheid van Informatie’-verzoeken – om eindelijk eens wat antwoorden te krijgen.   ted.com               http://youtu.be/sYUjyH8Y0No

Over resoundeffects

Mijn naam is Gabriele van Doorn, ik woon in Heerlen - Parkstad Z.Limburg. * mijn website is te vinden op: www.klank-kleur.nl/ * en U kunt me vinden op: http://nl.linkedin.com/in/gabrielevandoorn
Dit bericht werd geplaatst in Maatschappelijk, Zienswijzen en getagged met , , , , , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

2 reacties op WIE OF WAT HEEFT NOG WAARDE??

 1. klaasv zegt:

  Na wat doorklikken op een van je links kwam nog een schandaal aan het licht die een vergelijkbaar “quasi-equivalent” in Nederland heeft om misselijk van te worden dus niet voor al te gevoelige mensen. Zeg niet dat u niet gewaarschuwd bent:

  http://www.davidicke.com/articles/child-abuse-mainmenu-74/30693-scottish-paedophile-ring-exposed

 2. klaasv zegt:

  Obama de vredesprijs is nog wel te verdedigen, maar bij Monsanto zet ik ook een flink aantal vraagtekens. De Bilderberggroepdeelnemers zijn niet meer zo geheimzinnig als voorheen (ze staan met naam, toenaam, nationaliteit en beroep gewoon op Wikipedia), wat ze hebben besproken cq besloten helaas (nog?) wel. De wereld wordt steeds opener, maar we hebben nog een lange weg te gaan naar vrede ben ik bang.

  Dat PRISM, zogenaamd t.b.v. (schijn)veiliigheid [voor wie eigenlijk?] is een grof schandaal en de behandeling van klokkenluider(s) te zot voor woorden. Bedankt voor deze actualisering, Soldedad Morena.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s