AGENDA 21: Laat u niet misleiden!

ErrorEerder schreef ik dat de Verenigde naties is verworden tot een tandeloos, eerloos en mensonwaardig instituut. Dat klopt wanneer het gaat om de oorspronkelijke opzet en waarvoor ze ooit bedoeld was. Maar ondergronds, buiten de zichtwijdte van het publiek is ze een levensgevaarlijk instrument van de machthebbers, de zogenaamde Elite. De verenigde naties hebben namelijk ook een globale agenda, die onder de vlag van duurzame ontwikkeling, u graag voor het karretje spant.

Anti-V.N. Agenda 21 activiste Rosa Koire omschrijft het als volgt: ”Het is de blauwdruk, een actieplan, om al het land, het water, alle planten, alle mineralen, alle constructies, alle dieren, alle productiemiddelen, alle energie, alle informatie en alle mensen in de wereld te inventariseren en te controleren. Het is een volledig alomvattend plan, globaal en lokaal geïmplementeerd. Het is in elke stad overal in de Verenigde Staten en over de hele wereld.”

Het wordt gerund door de Verenigde Naties via een NGO (Non-Government Organisation) genaamd ‘Internationale Raad voor plaatselijke milieu-initiatieven’, beter bekend als de ICLEI (uitgesproken Ik-lee), lokale overheden voor duurzaamheid. Dit wordt betaald door u, de belastingbetaler, zonder uw toestemming – omdat u over de uitvoering ervan niet hebt kunnen stemmen.

DEFEND YOUR COUNTRY AND YOUR LIBERTY – END AGENDA 21!
PostSustainabilityInstitute.org or DemocratsAgainstUNAgenda21.com

Ik denk dat, indien de mensen op de hoogte zijn van de waarheid achter internet-NWO-deesV.N. Agenda 21, ze onmiddellijk zullen opstaan en het zullen stoppen. Maar zoiets sinister zal je pas door krijgen wanneer het stapsgewijs wordt geïntroduceerd – zoals bleek bij de nazi’s in Duitsland bijvoorbeeld; of zoals vele criminele dictaturen hebben bewezen.

En nu gebeurt dat met Agenda 21. Je kunt het bewijs van dit alles om je heen zien. Zonder dat je het beseft haal je zware bewakingsproducten in huis. Zoals de wereldwijde toepassing van de zeer vervelende SMART-meter. (gepropageerd als TOON):

En wat te denken van de gratis aangeboden apps voor je smartphone en je o, zo handige tablets, die je overal meesjouwt. Zo stel je de organisatie erachter in staat om te controleren waar je je bevindt, wat je doet, je email te controleren, de websites die je bezoekt, welke producten je via internet bestelt, kortom alles waar je gebruik van maakt. Zo is je leven gemakkelijk en in een mum van tijd in kaart te brengen.

Of the Cloud. Er wordt van alles opgeslagen omdat het zo gemakkelijk voor iedereen is. Wachtwoord beschermd? De overheid breekt hier zo doorheen en heeft toegang tot al uw info!

Verder zit er een duidelijke –ons slecht gezinde- bedoeling achter de enorm stijgende brandstofprijzen, gesloten postkantoren, vrijwilligerswerk (d.w.z. u voor niets aan het werk krijgen terwijl u al genoeg belasting betaalt), multiculturalisme, de voortdurende oorlogen, duurzame ontwikkeling, de industrieprohibitieve Co2-belastingen, terwijl kooldioxide van essentieel belang is voor het leven en eigenlijk schaars is.

Daarnaast alle naar het buitenland verscheepte industrieën, zoals China, die geen grenzen hebben op de uitstoot van kooldioxide). De aanval op de middenklasse via hogere belastingen, de nep ‘lokalisme’ uit de ‘Localism Act’ (in het Verenigd Koninkrijk) dat zich baseert op meer centralisatie. De vervlakking op scholen en de media, de duizenden regels en voorschriften die ons opgedwongen worden zonder overleg, bedoeld om ons te controleren en te ontmenselijken en ons onder een wereldbank, een wereldmunt en een wereldregering te brengen:

 

En voordat je verwerpt wat je leest, hoef je alleen maar kijken naar de video waarin toegegeven wordt dat banken Europa besturen:

Wat is het eindspel van V.N. Agenda 21?
Terwijl de V.N. Agenda 21 zich heeft gekleed in nep-‘groene’ onderwerpen zoals ‘Global Warming’ of ‘Climate Change’, die sindsdien achterwege zijn gelaten omdat ze zijn ontmaskerd als een bedrieger, is het werkelijke doel van de misleiding de touwtjes in handen houden van de hele planeet en al haar activa door slechts een zeer beperkt aantal mensen.

V.N. Agenda 21 gaat ook over het reduceren van de bevolking.image002 De mensen achter de V.N. Agenda 21 willen de wereldbevolking verminderen met 95%. Zoals Lord Monckton zei in een recent gesprek over V.N. Agenda 21: ”om een dergelijke hoge mate van reductie van de bevolking te bereiken, zullen veel mensen moeten sterven”.

En voordat iemand denkt dat de wereld minder mensen nodig heeft, vraag jezelf dan af of het jij of je kinderen zijn die moeten sterven of eerst worden gesteriliseerd. Vraag jezelf af of het aan jou is om voor God te spelen. Hier is een zeer nuttige link naar een artikel over de geplande reductie van de bevolking. Daarin vindt u links naar de bijhorende documenten en citaten.

Kortom, ik kan niets anders zeggen dat V.N. Agenda 21 op de één of andere manier een wereldwijde aanval is op de mensen en naties van de wereld die tragisch wordt uitgevoerd door gedupeerde kleine politici en gemeenten.

Bronnen: http://www.earthmatters.nl
http://www.infowars.com
http://www.democratsagainstunagenda21.com

 

Over resoundeffects

Mijn naam is Gabriele van Doorn, ik woon in Heerlen - Parkstad Z.Limburg. * mijn website is te vinden op: www.klank-kleur.nl/ * en U kunt me vinden op: http://nl.linkedin.com/in/gabrielevandoorn
Dit bericht werd geplaatst in Maatschappelijk en getagged met , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Een reactie op AGENDA 21: Laat u niet misleiden!

  1. Je schreef “vraag jezelf dan af of het jij of je kinderen zijn die moeten sterven of eerst worden gesteriliseerd. ”

    Om een vermindering van de wereldbevolking te bewerkstelligen is geen van beide nodig. Gewoon minder onbeschermd de liefde bedrijven. Castrteren van mannen of steriliseren van vrouwen is een te harde optie en ze naar de andere wereld helpen nog harder. Dat is met een kanon op een mug schieten. De Chinezen hebben de oplossing al jaren geleden gevonden: maximaal 1 kind per familie en het heeft effect. Wie er legaal meer wil, emigreert, bijvoorbeeld naar Europa of de VS. Het duurt niet lang meer of India heeft meer inwoners dan het grotere land in de buurt. Ook sommige Afrikaanse landen fokken maar raak of het niets kost…

    Dat is echt niet de schuld van de VN, daar is iedereen zelf bij met 1 of meer (islamieten) partners. Lekker makkelijk om de dames en heren machthebbers de schuld te geven. Dat is fatalistisch. Denk zelf na voor je aan het maken of krijgen van kinderen begint. God (Allah, YHWH) heeft je toch vrije wil gegeven?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s