MH17 ….

Malaysia_AirlinesEr gebeurt nogal wat om ons heen waarvan we geen juiste details krijgen maar vermoedelijk wel gevoed worden met veel onjuiste informatie! Informatie die kan leiden tot onnodige en onzinnige oorlogen, als gevolg van zinloze politieke belangen van enkelen, terwijl de roep om vrede van de massa genegeerd wordt. En in dit politieke steekspel worden we geconfronteerd met het neerhalen van vlucht MH17 van Maleisya airlines!

Wat voor mij de belangrijkste beelden waren: het vliegtuig ontplofte al in de lucht en de inzittenden moeten op slag dood geweest zijn, misschien zelfs voordat ze beseften wat er gebeurde. De meesten gingen op vakantie en de stemming vooraf zal opperbest geweest zijn. Vol verwachting van wat hen aan nieuwigheid en spanning te wachten stond.

Voor de nabestaanden is het als achtergeblevenen een nachtmerrie Rose on rocks in watergeworden. Uiteindelijk vragen ze niets meer dan hun rouw om het verlies een plaats te kunnen geven, een lichaam te kunnen begraven zodat ze hun leven kunnen oppakken.

Nu worden ze geconfronteerd met politieke issues, onmacht van diverse partijen en de vraag hoe dit kon gebeuren. De complottheorieën vliegen over het internet en velen wijzen in de richting van Rusland. Maar ikzelf acht het niet uitgesloten dat de CIA verantwoordelijk gehouden kan worden. Gewoon verkeerde informatie in handen spelen van de rebellen. Weken lang vliegen vliegtuigen over de Oekraïne, maar de passagierslijst van dit vliegtuig maakte me argwanend. Een Nederlandse senator met gevolg, wetenschappers en ervaren artsen op weg naar een congres over HIV/AIDS onderzoeken. BigPharma niet welgevallig? Kan makkelijk zo zijn en mensenlevens tellen niet voor de diverse Bobo’s in het bedrijfsleven.

Nederland heeft op waardige wijze gerouwd en dit heeft een grote eensgezindheid onder het volk tot stand gebracht. De nabestaanden kunnen hun doden begraven en de nationale rouwdag heeft enigszins goedgemaakt wat er de eerste dagen aan onwaardige berichten naar buiten kwam.

de rampplaatsAlle betrokkenen bij het conflict rond de Oekraïne: Oekraïne, Rusland en de pro-Russische separatisten ontkennen, vooralsnog, iedere betrokkenheid bij dit voorval. Alle partijen, ook de separatisten, beschikten over de mogelijkheid om MH17 neer te halen.

Helaas heeft de aanleiding van het neerstorten van de MH17 tot een politiek steekspel geleid en geeft dit het Westen en Amerika de mogelijkheid tot Militaire interventie. Rusland zal niet werkeloos blijven toekijken en de vlam is zo in de pan geslagen!

Maar laten we niet vergeten dat meerdere mensen met een rouwproces te maken krijgen, soms zelfs dagelijks! Waarbij het niet om grote aantallen mensen gaat, maar de pijn van een persoonlijk verlies is er niet minder om.

Op internet wordt nu een beroep gedaan op ALLE mensen om zich niet door hun emoties te laten verblinden en zich mee te laten slepen door ongenuanceerde beschuldigingen die het gevolg kunnen zijn van een mogelijke ‘false flag operation’.

(Want To Know) Het verhaal lijkt weer als twee druppels water te passen op al die Valse-Vlag-operaties die we de afgelopen vijf jaar voorbij hebben zien komen. En we hebben er waarschijnlijk wel 500 artikelen aan besteed. Valse-Vlag-operaties…

Telkens is één patroon en doel daarin duidelijk zichtbaar. Al snel wordtamasterofstealth de schuld bij één partij neergelegd en zonder dat deze er goed en wel erg in heeft, is deze de gebeten hond. Het ‘wapengeile tuig’ dat de oorzaak zou zijn van de Sandy Hook-moorden, zoals we ‘Amerikanen met geweren en pistolen’ dienen te kwalificeren.

Het supersluwe van een Valse-Vlag-operatie is, dat deze surft op een golf van emoties, een golf van energie die kunstmatig is ‘omgeleid’. Dat betekent niet dat die oorspronkelijke golf niet echt is. Natuurlijk is die wel echt. Een golf van mededogen, verdriet, ongeloof en diepe rouw, die ontstaat bij een dergelijke ramp – zoals bij elke ramp – is natuurlijk oprecht.

Maar deze collectieve energie vervolgens ombuigen van liefdevolle energie naar haat en wraak, door mensen te laten vingerwijzen, boosheid te tonen, wraakgevoelens te voeden en ‘oorlogsbereidheid’ te triggeren, is een strategisch onderdeel van het meesterspel van de ‘krachten achter de schermen’. Zij trekken bij een Valse-Vlag-operatie aan de touwtjes. Het is preciés wat in hun straatje past! Het laat zien, hoe ze hun agenda willen uitrollen. Keer op keer!! Trap jij er nog in?

Het is precies wat het doel is van een dergelijke operatie: onschuldige mensen (die dus geen schuld hebben aan het incident!) beschuldigen en zodanig neersabelen, dat deze krachten gerechtigd zijn, hun eigen plan uit te rollen en hun agenda uit te gaan voeren. Denk eens terug aan Irak, denk eens aan de ‘strategische doelen’ om het Midden-Oosten te ‘pakken’ te krijgen, zoals dat verwoord was in het plan, geschreven door krachten achter de Amerikaanse regering in 1999. En denk aan de politieke agenda’s. Het is de werkelijke werkelijkheid, zoals die voor je verborgen blijft.

Valse-Vlag-operaties, aangenaam. De vraag is wat je nu met die kennis gaat doen. Niet ‘we’, maar ieder mens zélf… Dus: MH17: laat jij je verleiden tot haat en wraak?!“                                                             bron: Earth matters

Wil je meer lezen? Hierbij enkele suggesties:
The Corbett Report: What really happened to MHh17, an open source investigation
Project Camelot: Flight 17-Flight 370 false-flag
Zen Gardner: MH17 – Another Fabricated Diversion of the Worst Sort
Veterans Today: Wrong Aircraft Identified As Malaysia Flt MH-17 Fuels Doubts

Over resoundeffects

Mijn naam is Gabriele van Doorn, ik woon in Heerlen - Parkstad Z.Limburg. * mijn website is te vinden op: www.klank-kleur.nl/ * en U kunt me vinden op: http://nl.linkedin.com/in/gabrielevandoorn
Dit bericht werd geplaatst in Maatschappelijk en getagged met , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s